Ruim opgezette vakantiewoning met privé bioscoop

  • 40 personen
  • 17 slaapkamers
  • 17 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Nicole weten.

Reservering aanvragen Stel Nicole een vraag per email.
Beschrijving
Gelegen op 15 minuten van Den Bosch nabij Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen vind je deze nieuwe groepsaccommodatie voorzien van 17 slaapkamers en 17 badkamers geschikt voor groepen tot 40 personen. Je beschikt over je eigen privé bioscoop met beamer met 93 inch scherm , professionele keuken, lounge met sfeerhaard en eigen bar met muziekinstallatie waar een geslaagd feestje kan worden gegeven.

De volledige gelijkvloerse accommodatie is zeer ruim opgezet en bij uitstek geschikt voor een familie- of vriendenweekend. ’s Avonds lekker op de bank rondom de sfeerhaard, aan de bar met muziekinstallatie of een film kijken in je privé bioscoop met 20 stoelen. In de grote professionele open keuken met dubbele frituur biedt veel kookplezier terwijl je op de achtergrond nog het gezellige gekeuvel aan de bar hoort. Terwijl een deel van de groep maaltijden bereidt, is er voor de rest van de groep volop speelplezier met de biljard. Gezamenlijk eten doe je aan de lange eettafel met 40 stoelen. Geen zin om te koken? Het verzorgen van bijvoorbeeld een barbecue behoort tot de mogelijkheden.

Je beschikt over 17 slaapkamers, ieder voorzien van eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Voor mindervaliden is er een slaapkamer met aangepaste douche en aangepaste toilet. Voor de groepsaccommodatie is een ruim terras gelegen met tuinmeubilair.

De accommodatie is gelegen aan de rand van een camping. Gasten van de groepsaccommodatie hebben een eigen ingang en kunnen parkeren op een privé parkeerplaats die volledig is af te sluiten. Je kunt gratis gebruik maken van de voorzieningen van de camping zoals het buitenzwembad (geopend 1 juni t/m 15 september), speeltuin, twee tennisbanen, drie tafeltennistafels, een Jeu de Boules baan en een 18-holes midgetgolf baan (tegen betaling). Kortom, voor de kinderen is er alle ruimte en volop speelplezier.

Vind je het leuk om een aantal groepsactiviteiten te organiseren? In overleg kunnen wij verschillende groepsarrangementen samenstellen met leuke activiteiten voor jong en oud. Leuke activiteiten in de buurt zijn De Efteling (20 min), Safaripark Beekse Bergen (20 min) en de Verkadefabriek in Den Bosch (10 min).
Kamer indeling
Beneden:
Slaapkamer 1 t/m 12: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 13: 2x 1-persoonsbed + aangepaste douche, aangepaste toilet en wastafel
Slaapkamer 14: 2x 1-persoonsbed + stapelbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 15: 1x 1-persoonsbed + stapelbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 16: 1x 1-persoonsbed + stapelbed + douche, toilet en wastafel
Slaapkamer 17: 1x 1-persoonsbed + stapelbed + douche, toilet en wastafel
Beschikbaarheid
  • De beschikbaarheid wordt actief door Nicole, de verhuurder van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.