Uniek landhuis met uitzicht op de Vecht

  • vanaf 20 - 48 personen
  • 17 slaapkamers
  • 6 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Marko weten.

Reservering aanvragen Stel Marko een vraag per email.
Beschrijving
Dit indrukwekkende landhuis is voorzien van 17 slaapkamers en geschikt voor groepen tot 48 personen. Het is de perfecte locatie voor een exclusieve vakantie, familieweekend, training, zorgvakantie, bruiloft, reünie of introductieweek voor scholen. De accommodatie ligt in het midden van een prachtige groene omgeving met een eigen bos en uitzicht op de oude rivierarm van de Vecht, op loopafstand van het centrum van Ommen en op 10 minuten van het treinstation.

Het landhuis beschikt over een elegante eetzaal, sfeervolle huiskamer, lounge, ruimte keuken met alle benodigde professionele apparatuur en 17 slaapkamers met 48 bedden. De eetzaal heeft grote ramen met veel licht en een mooi uitzicht op de tuin. Aan de verschillende tafels staan 48 stoelen. De lounge is om te ontspannen of voor een intiem feestje. Er staan comfortabele banken, bar + krukken, tafels en stoelen, drankenkoelkast en audiosysteem. De professionele keuken is uitgerust voor grote groepen tot 48 personen. Zeker 10 mensen kunnen gelijktijdig koken. Er is een professioneel 6-pits gasfornuis, professionele vaatwasser, grote elektrische oven, grote koelkast, vriezer, magnetron en voldoende voorraad schappen. Op de eerste verdieping zijn 6 slaapkamers en op de tweede verdieping zijn 10 slaapkamers met 2, 4 of 5 bedden per slaapkamer (zowel enkele als etagebedden). Alle slaapkamers hebben een wastafel + spiegel. Beneden zijn 2 toiletten, op de eerste verdieping 3 toiletten en 4 douches en op de tweede verdieping 2 toiletten en 2 douches.

Buiten zijn er 2 grote terrassen, een groot gazon, volleybalveld, tafeltennistafel en eigen bos. De veelzijdigheid en chique uitstraling maken het een locatie voor een gegarandeerd geslaagde vakantie of evenement! Op het terrein maar ook in de omgeving zijn tal van groepsactiviteiten te doen; van wandel- en fietstochten door het prachtige landschap van het Overijsselse Vechtdal tot het bouwen van vlotten of kanovaren op rivier De Vecht. Het centrum van Ommen heeft veelzijdige winkels en cafés en in de omgeving vindt u diverse attractieparken.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Eerste verdieping:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 2: 1x 2-persoonsbed
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed + 2x stapelbed
Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed + 2x stapelbed
4 douches en 3 toiletten
Tweede verdieping:
Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 8: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 9: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 10: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 11: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 12: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 13: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 14: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed
Slaapkamer 15: 1x stapelbed
Slaapkamer 16: 1x stapelbed
Slaapkamer 17: 1x stapelbed
2 douches en 2 toiletten
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.